Oblivion / Glemsel på Petter Dass Museet, høsten 2012:Den Kulturelle Skolesekken:

Maleriet er innkjøpt av Pilotgalleriet ved Buskerud Kunstsenter, og skal i 2014/15 på turne med Den Kulturelle Skolesekken i utstillingen "Bildetavler"
I bildet «Oblivion (Rhodiola Rosea)» er det Rosenroten som er avbildet. Det er en plante som er kalt nordens ginseng, og er veldig vanlig på Helgeland der jeg vokste opp. Potteskårene i nedre del av maleriet er funnet i fjæra på en øy på Helgeland. For meg representerer potteskårene både tid, historie og det familiære. På tallerknene er det avbildet stilisert natur. De har kanskje blitt brukt gjennom et helt liv, daglig. De har blitt knust mot stenene, av bølgene, slipt og sendt tilbake på land. Naturen som er avbildet er tidløs. Steinene og sanden har blitt formet gjennom hundrevis av år. Det forgjengelige mot det evige blir tydeligDen 66.Nordnorske Kunstutstilling:
I 2012 deltok jeg med tre malerier fra serien på Den 66. Nordnorske Kunstutstillingen. Trilogien fikk Juryens pris. Juryen sier bl. a: «temavalget og tonen i hennes malerier er særegen. Hennes tre malerier får stå som udelte eksempler på videreføring av tradisjon og nytenkning.»
En av avisene som skrev om utstillingen var Helgeland Arbeiderblad.

Besøk fra skoleklasser:

Jeg er så heldig å få besøk på ateliéret av klasser fra Folkestad skole, og etter et slikt besøk ble jeg invitert til utstilling i 2. klasse (2013/2014):